Matalat aidat

Kulunohjausaidat / mellakka-aidat

Vuokrattavat kulunohjaus aidat (kutsutaan myös mellakka-aita, tai vepe-aita nimellä) ovat omilla jaloillaan seisovia 250 cm leveitä, pikakiinnityksellä ilman työkaluja yhteen kiinnitettäviä, 112 cm korkeita aitoja. Kulunohjausaidat soveltuvat hyvin esimerkiksi asiakkaiden ja yleisön kulun ohjaamiseen, messuosastojen, vip- tai työtilojen rajaamiseen, käyttökohteina myös valtiovierailut, urheilukilpailut ja yleisötapahtumat, sekä erilaiset työmaat.

Tapahtumia rakentaessa on hyvä rajata alueita jo rakennus / kasaamisajaksi jolloin saadaan rauhoitettua aluetta ylimääräisiltä kulkijoilta häiriöiden vähentyessä ja turvallisuuden lisääntyessä merkittävästi. Sama koskee tapahtuman jälkeistä purkuaikaa. Aitoja vuokrataan lyhyeksi ja pidemmäksi aikaa.

Kulunohjausaidan tekniset tiedot:

  • Leveys: 250cm
  • Korkeus: 112cm
  • Paino: n. 15kg

Korkea aita

Työmaa-aidat / Festivaaliaita

F200 -aidat ovat betonijaloilla seisovia, pikakiinnityksellä toisiinsa kiinnitettäviä, nk. työmaa-aitoja. Aitaelementin koko on 3,5 metriä x 2 metriä.
Työmaa-aitoihin saa myös liitettyä näkösuojia kun halutaan näkyvyyttä rajoittaa joillekin alueille.

Työmaa-aidat soveltuvat hyvin esimerkiksi asiakkaiden ja yleisön ohjaamiseen, rakennustyömaa-, varasto-, kaivantoalueiden ja työtilojen rajaamiseen, käyttökohteina myös urheilukilpailut ja yleisötapahtumat, muun muassa erilaiset festivaalit ja konsertit.

Lyhyt- ja pitkäaikaisvuokraukseen. Tapahtumia rakentaessa on hyvä rajata alueita jo rakennus / kasaamisajaksi jolloin saadaan rauhoitettua aluetta ylimääräisiltä kulkijoilta häiriöiden vähentyessä ja turvallisuuden lisääntyessä merkittävästi. Sama koskee tapahtuman jälkeistä purkuaikaa.

F200 aidan teknisiä tietoja:

  • Leveys: 345cm / kappale. (Jalustojen keskikohtien välinen etäisyys 3500 mm)
  • Korkeus: Korkeus: 200cm
  • Paino: n.18,5kg
  • Betonijalusta: Vahvistettua betonia, 36 kg / kpl. 6 reikää, 3 asennusasentoa

Paineaita/barrikadi

 

Yleisö tukevoittavaa aidan vieressä ollessaan omalla painollaan aitaa. Lavan puolella aitaa on järjestyksenvalvojille omat korotetut seisomapaikat turvallisuuden valvomista ja järjestyksen ylläpitämistä varten.

Paineaitojen vuokraaminen tapahtumaan parantaa asiakkaiden hallintaa ja turvallisuutta merkittävästi. Paineaidat sekä niiden asennukseen tarvittavat kiinnikkeet ja työkalut tulevat aina yhdessä. Paineaitoja vuokrataan myös paikalleen asennettuna ja tapahtuman jälkeen purettuna. Ravintolat, konsertit ja festivaalit joissa on paljon yleisöä, käyttävät paineaitaa tapahtumissansa. Näitä turva-aitoja kutsutaan myös Barrikadi, barrikaadi ja mellakka-aita nimellä. Aidan korkeus on noin 1,1 m

Paineaitaratkaisuun löytyy suoran aidan lisäksi kulmapaloja ja kulkuportteja.

Tietyömaa-aidat ym.

Tietyömaa-aidat / Työmaavilkut / Pysäytysmerkit / Sulkukartiot

Kevytsuoja-aita on työsuojeluohjeiden vaatimusten mukainen työmaan suoja-aita, jolla suojaat näkyvästi työmaan. Aita suojaa työntekijöitä ja jalankulkijoita ja ohjaa liikenteen selkeästi. Aita on kevyt käsitellä ja senäkyy hyvin suurien heijastinpintojen takia, heijastavuusluokka R1.

Aita on valmistettu UV-suojatusta muovista ja varustettu teräspylväillä. Jalustana käytetään Eurojalustaa tai Aitajalustaa. Aidan yläosaan voidaan kuvan mukaisesti kiinnittää vilkut.

Työmaan yleisvilkku, joka täyttää EN 12352 vaatimukset

Kevyt pysäytysmerkki, jossa on näkyvä merkkiosa, tukeva kädensija ja uusien vaatimusten mukainen fluoripinta eli päiväloistekalvo, heijastavuusluokka R3.

Valmistettu 3 mm:n ABS-muovista.

Oikea paino ja painotus takaavat kartion paikallaan pysymisen. Fluorikeltainen, heijastava panta parantaa havaittavuutta joka säässä. Kartion yläpäässä on siirtelyä helpottava tartuntakolo.

Vuokraamisesta

Vuokra-aika

Vuokra-aika sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Aitoja vuokrataan lyhyt- ja pitkäaikaistarpeisiin. Tapahtumia rakentaessa on hyvä rajata alueita jo rakennus / kasaamisajaksi jolloin saadaan rauhoitettua aluetta ylimääräisiltä kulkijoilta häiriöiden vähentyessä ja turvallisuuden lisääntyessä merkittävästi. Sama koskee tapahtuman jälkeistä purkuaikaa.

Myytävät aidat

Myydään työmaa- ja mellakka-aitaa:

Pyydä tarjous: kaasila(a)aitavuokraus.fi

Tai soittamalla 0400 888 887